Cirka alle amerikanske stjerner tog rørende afsked med Jon Stewart på Twitter

Cirka alle amerikanske stjerner tog rørende afsked med Jon Stewart på Twitter

Sidste afsnit af The Daily Show med Jon Stewart ved roret kørte over skærmen i nattens løb, dansk tid. Det affødte reaktioner fra et hav af de amerikanske stjerner, den 52-årige har haft besøg af gennem de 16 år, han har været vært på programmet.

De massive taksigelser må i sig selv siges at være imponerende og det vidner om, at han formår at stoppe på toppen.

Under hashtagget #JonVoyage blev der taget en behørig virtuel afsked fra alle lige fra Bryan Cranston, Steve Carrell, Colin Hanks, Jerry Seinfeld – listen fortsætter. Her har vi samlet et meget snævert udpluk af dem.

 

Politikerne – fra samme ende af spektret som Jon Stewart – var heller ikke sene til at hilse af med tak. Hillary Clinton refererede eksempelvis til Jon Stewarts kritik af det republikanske parti, som afholdt deres indledende debat til valget som partiets præsidentkandidat.

 

Hvad Jon Stewart skal lave nu, er uvist, men det var der også tweeps, der havde sine bud på:

Læs også: Amy Schumer, Louis C.K. og racister: Se højdepunkterne fra Jon Stewarts sidste uge på ‘The Daily Show’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af