Sony udvider: Snart kan du spille klassiske PlayStation-titler på din laptop

Sony udvider: Snart kan du spille klassiske PlayStation-titler på din laptop

Det var vist ikke helt med Sonys gode vilje, men i starten af ugen blev sløret løftet for deres kommende slim-udgave af PlayStation 4, da lækkede billeder begyndte at florere online. Nu fjerner Sony lidt af opmærksomheden fra lækket ved at afsløre at deres abonnements-tjeneste PlayStation Now bliver lanceret til pc.

Det betyder, at over 400 ældre titler, som ‘Uncharted’, ‘Ratchet and Clank’, ‘God of War’ og ‘The Last of Us’ fra PS3 og tidligere konsoller bliver tilgængelig til pc via den nye PlayStation Now-app. Det fungerer som et online-stream, så du ikke behøver downloade spillet lokalt og du vil altså kunne spille dem udelukkende ved hjælp af en PS4-controller.

Appen udgives samtidig med en trådløs USB-adapter til din controller, som gør det væsentligt nemmere at game med en PlayStation-controller på pc og Mac. Mac-brugere må vente lidt med at få adgang til PlayStation Now, men adapteren åbner til gengæld op for muligheden for, at du kan bruge funktionen Remote Play trådløst.

Remote Play er en app, der spejler dine spil på PlayStation og lader dig spille dem på din laptop. Det har hidtil ikke været muligt med en trådløs controller.

USB-adapteren kommer til at koste ca. 164 kroner. og et abonnement på PlayStation Now koster omkring 130 om måneden. Det ruller ud »snart« i Europa ifølge Sony.

Læs også: Sony indleder produktion af mobilspil baseret på PlayStations bestsellers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af