Marion Cotillard reagerer på Brad Pitt-rygter: »Jeg bliver nødt til at udtale mig«

Marion Cotillard reagerer på Brad Pitt-rygter: »Jeg bliver nødt til at udtale mig«

I samme takt som nyheden om bruddet mellem Brad Pitt og Angelina Jolie spredte rygterne sig om årsagen til bruddet.

En del formodede, at årsagen skulle findes nøjagtig samme sted som Brad Pitts forgående skilsmisse: At han havde fundet en anden i forbindelse med indspilningen af sin seneste film. Hvis det skulle holde stik pegede pilen altså på Marion Cotillard, som han spiller over for i ‘Allied’. Et rygte grebet ud af den blå luft.

Ikke desto mindre er det et rygte, der nu har tvunget Marion Cotillard til at reagere på Instagram. Det gør hun med et billede og en lang tekst, hvor hun på engelsk og fransk afviser rygterne, fremhæver sit forhold til manden Guillaume Canet og deres søn og kommende barn, samt sender en bredside til alle haters og medier.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

This is going to be my first and only reaction to the whirlwind news that broke 24 hours ago and that I was swept up into. I am not used to commenting on things like this nor taking them seriously but as this situation is spiraling and affecting people I love, I have to speak up. Firstly, many years ago, I met the man of my life, father of our son and of the baby we are expecting. He is my love, my best friend, the only one that I need. Secondly to those who have indicated that I am devastated, I am very well thank you. This crafted conversation isn't distressing. And to all the media and the haters who are quick to pass judgment, I sincerely wish you a swift recovery. Finally, I do very much wish that Angelina and Brad, both whom I deeply respect, will find peace in this very tumultuous moment. With all my love Marion Ceci sera la première et seule réaction que j'aurai concernant la déferlante inouïe qui à commencé il y a de ça 24 heures et à laquelle je suis mêlée malgré moi. Je n'ai pas pour habitude de commenter ni de prendre au sérieux le tas d'absurdités déversées à mon sujet mais la situation prenant une telle tournure et affectant des gens que j'aime, je me dois de m'exprimer. Pour commencer, j'ai rencontré il y a quelques années l'homme de ma vie , le père de notre fils et du bébé que nous attendons aujourd'hui. Il est mon amour, mon meilleur ami et le seul homme dont j'ai besoin. Ensuite, à ceux qui me prétendent dévastée, je vais très bien merci. Ce genre d'inventions aberrantes ne m'affecte en aucun cas. Et pour finir, à la "presse", à tous les haters, trolls et consorts qui ont le jugement si rapide je vous souhaite sincèrement… un prompt rétablissement. Ceci dit et un peu plus sérieusement, je souhaite à Angelina et Brad, deux personnes pour qui j'ai un profond respect, de trouver la paix dans ce moment tumultueux. Avec tout mon amour. Marion

Et billede slået op af @marioncotillard den

Lad os sparke den endegyldigt til hjørne og lade Brad Pitt og Angelina Jolie få fred til at håndtere situationen.

Læs også: Brad Pitt og Angelina Jolie iscenesatte deres skilsmisse på film – men dengang var der håb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af