Apple lancerer kompromisløs coffee table-bog med 20 års design-perler

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Apple har kastet sig ud på bogmarkedet – og nej, der er ikke tale om en ny laptop i deres Macbook-linje. Det er en rigtig bog, dog en udgave uden så meget tekst. ‘Designed by Apple in California’ er nemlig en billedbog helt uden tekst, der viser Apples designlinjer, produktion og detaljer fra de første iMacs i 1998 til Apple Pencil, der kom til iPad Pro sidste år.

Bogen er dedikeret til Steve Jobs, men kunne lige så vel være Apples Chief Design Officer Jony Ives bud på en bibel. Den første iMac var nemlig hans første produkt hos Apple, hvorfor der heller ikke er ikoniske produkter som Macintosh med. I videoen herover er det da også Jony Ive, der beskriver bevæggrundene for bogen.

Den kommer i to størrelser og to priser: Henholdsvis 199 dollar og 299 dollar.

I første omgang er den kommet til salg i udvalgte landes Apple Stores, herunder Australien, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Korea, Taiwan, England og USA. Derfor skal man da også være kreativ for at få fingre i den i Danmark.

Læs også: Tim Cook modsætter sig Trumps menneskesyn i stærkt brev til Apple-medarbejdere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af