Bottled in England

Den danske duo har igennem de sidste par år bevist deres værd som habile leverandører af håndspillet dubstep og drum’n’bass, og forsøger nu for anden gang at transformere den viltre live-attitude over til en studieindspilning.

’The Fire’ med Lydmor på vokal lægger for og er første tegn på, at Bottled in England har lagt dubsteppen på hylden til fordel for en mere poppet lyd, der trækker godt på den atmosfæriske drum’n’bass, som dBridge & Instra:Mental har perfektioneret til det ypperste. Nummeret er dog også et eksempel på, at Bottled in England skal passe på med ikke at dratte ned i dybet af lidt for grandiose og klægt syntetiske melodistrukturer.

Læs også: Video: Bottled in England får besøg af Troels Abrahamsen

På ’Say It Again’ gæster Troels Abrahamsen, der dog ikke rigtig lyder helt som sig selv, hvilket distraherer lidt fra det ellers massivt rykkende og rytmisk ret kringlede drum’n’bass-powerhouse af et popnummer. Med Manky på rap vækker ’En anden ting’ gamle grime-attituder til live på en bund af let vrælende wobble bass og synkoperede beats i forskellige tempi. Det er solidt eksekveret, men helt sikkert et track, der vil vinde på at blive oplevet live.

På sidste track ’It Will Be Good’ viser duoen så endelig, hvor godt deres poppede take på drum’n’bass kan lyde, når den bliver tunet helt rigtigt. Maria Mortensen fra Scarlet Chives passer med sin skælvende og skævt klingende vokal perfekt ind i det episk højtravende og tempofyldte lydbillede, som for fremtiden sagtens kunne gå hen og blive et klædeligt varemærke for Bottled in England.

Bottled in England. 'Architect EP'. Album. Heavy Steps/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af