Zendaya er »skrækslagen« for moderne fankultur

Zendaya er »skrækslagen« for moderne fankultur
Zendaya. (Foto: Marc Piasecki/WireImage)

Zendaya har de seneste år cementeret sig som en af nutidens allerstørste stjerner i Hollywood og har i år været biografaktuel i både ‘Dune: Del 2’ og ‘Challengers’.

Det medfører en betydelig mængde offentlig eksponering og fankultur, og det er en del af pakken, som den 28-årige skuespiller har det svært med.

I forbindelse med en ’Dune: Del 2’-visning i New York havde Zendaya en samtale med instruktør Denis Villeneuve og medspillerne Timothée Chalamet og Austin Butler (via Deadline). Her drog en tilskuer parallel mellem ‘Dune’s messianske kultur og virkelighedens kendis-fankultur, hvilket Zendaya godt kunne se pointen i.

»Jeg føler ofte, at jeg ikke er egnet til den del af det«, siger skuespilleren om sin kendisstatus. »Jeg elsker mit job, jeg er så taknemmelig. Jeg elsker at udføre arbejdet og at være på set, jeg elsker øjeblikke som disse – misforstå mig ikke – men jeg er skrækslagen for den del (fankulturen, red.) af det ofte«, uddyber hun og forklarer, at det bunder i en generthed:

»Jeg var et genert barn, har jeg altid været, så denne her del er ikke naturlig – det er en kæmpe årsag til, at mode blev så vigtigt for mig, for det blev ligesom en rustning til at gå ud og gøre arbejdet.«

»(…) Det er det, som er skræmmende for mig – jeg vil gerne være en person og have at folk ser mig som det først«, lød det videre fra Zendaya.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af