Carhartt WIP lancerer 25-års jubilæumskollektion

Carhartt WIP lancerer 25-års jubilæumskollektion

Selv om Carhartt blev grundlagt allerede i 1889, er det blot 25 år siden, at mærket blev introduceret i Europa. Jubilæet fejres nu med en kollektion, der består af 25 styles og nyfortolker en række af Carhartt og Carhartt WIP’s største klassikere, redesignet til mere nutidige udgaver.

Jubilæumskollektionen præsenterer ting til både kvinder og mænd – men med mest fokus på herretingene – og byder på denimskjorter, prints og masser af de referencer til gammelt arbejdstøj, som har været en del af identiteten, siden det amerikanske moderbrand blev grundlagt.

car2

 
Tøjet har meget passende sølvfarvede mærkater, ligesom et hjerteformet design er tilføjet som reference til Carhartts originale logo.

Kollektionen lanceres den 25. september i Carharrt WIP-butikken i København, samt i Streetammo i Aalborg og Carhartts egen webshop.

Læs også: 10 lækre efterårs-sneakers til herrerne

car
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold