Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

G-Eazy og Halsey besøgte Sneaker Banquet i København – shoppede igennem

G-Eazy og Halsey besøgte Sneaker Banquet i København – shoppede igennem
G-Eazy og Halsey
Foto: Sneaker Banquet

I går afholdt Sneaker Banquet sin halvårlige skomesse, som for første gang indtog Langelinie Pavillonen ude ved den Lille Havfrue. Ud over en lang kø af sneaker-interesserede gæster så blev forårets arrangement besøgt af to prominente musikere.

G-Eazy var nemlig i København, da han spillede i Den Grå Hal i går aftes, og han og kæresten Halsey valgte altså at bruge en del af deres solrige søndag på at shoppe sneakers og Supreme-gear.

»De shoppede igennem, selv om G-Eazy sagde, at han havde alle sko allerede«, fortæller Pelle Klysner, der er en af arrangørerne bag Sneaker Banquet.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

På billedet ovenfor lader det dog til, at rapperen i hvert fald var lidt interesseret i et par Nike Air Yeezy 2 NRG. Halsey havde også haft penge oppe af lommen og blandt andet købt en del Supreme-tøj, som flere af stadeholderne også solgte.

»Det bedste, hun havde købt, sagde hun, var en Supreme x Andis-hårtrimmer, som skulle være en gave til G-Eazys frisør derhjemme«, fortæller Klysner.

Fra Halseys Instagram Story

I dag har både G-Eazy og Halsey delt billeder af matchende Nike Air Max 97-sneakers, så måske fandt G-Eazy alligevel et par til samlingen.

Læs også: Street style: Sneaker Banquet samlede skonørderne på Langelinie

Læs også: G-Eazys koncert i Den Grå Hal var en guide til, hvordan du overvinder en kokainskandale

Advertisement