H&M spillede med musklerne – Naomi Campbell lukkede Moschino-show og Diplo dj’ede

H&M spillede med musklerne – Naomi Campbell lukkede Moschino-show og Diplo dj’ede
Naomi Campbell lukkede showet i New York
Foto: H&M

Det kan godt være, at det hele ikke kører på skinner for H&M for tiden, men den svenske tøjgigant formår stadig at puste sig op, når det gælder de årlige samarbejder. Efter at den kommende Moschino-samarbejdskollektion er blevet teaset godt og grundigt, afholdt H&M i går aftes show i New York, og der blev spillet med musklerne.

Gigi Hadid åbnede showet, der var lige så todelt som kollektionen. Første halvdel præsenterede de sort og guld-dominerede looks, som umiddelbart er dem, der rammer bredest med deres 80’er-bling feel. Dernæst kom de mere fjollede Disney-printede designs, som vi kender dem fra den altid legeglade Jeremy Scott – og så lukkede et par looks, som vendte tilbage til de ædle metaller.

Gigi Hadid (Foto: H&M)

Her satte H&M trumf på, da Naomi Campbell lukkede showet i en sølvpaillet kjole, som mere eller mindre var en halvstor skjorte, og et par af de langskaftede, sorte støvler.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Ellers var det selvfølgelig so-so med overraskelserne, da vi trods alt allerede har set kollektionen, men folk lod til at have en fest i New York, og efter at Diplo havde siddet på første række under showet med blandt andre Paris Jackson, hoppede han op bag dj-pulten og stod for soundtrack til efterfesten, som du også kan se, hvis du tjekker hans Story på Instagram.

Bella Hadid (Foto: H&M)

Kollektionen bliver sat til salg den 8. november i udvalgte H&M-butikker og online. Se billeder fra hele showet hos Vogue.

Læs også: Modellerne har en fest i H&M’s Moschino-samarbejde – kvinderne står stærkest

Winnie Harlow (Foto: H&M)

(Foto: H&M)

Jeremy Scott (Foto: H&M)

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement