Her er det perfekte outfit til dig, der savner 80’erne, hvor en computer var noget, der fyldte alt for meget i soveværelset

Her er det perfekte outfit til dig, der savner 80’erne, hvor en computer var noget, der fyldte alt for meget i soveværelset

90’erne har raset længe i den omskiftelige modeverden, og de seneste sæsoner er 80’erne også begyndt at sætte sit spor (igen), især med markante skuldre, dyreprint og en mættet farvepallet. I det lys giver det nye samarbejde imellem tøjbutikken Goodhood og genbrugsbutikken Unified Goods, der begge ligger i London, ekstra god mening.

Deres ‘kollektion’ ‘Soft Wear’ er et kurateret udvalg af tøj fra Unified Goods, der spoler tiden tilbage til de spæde techdage, hvor en computer var en stor klods, og internettet var noget, man ringede op til fra sit larmende modem. Deres t-shirts, sweatshirts, skjorter og caps holder med andre ord far-looket og normcore-begrebet i live og går lige i hjertet på nostalgikere over 30.

Udover de oplagte Apple- og Microsoft-logoer har de også fundet andre af tidens teknologiske pejlemærker frem som Walkman, Maxell, Nokia, Sony Handycam og TDK.

Og midt i vor tids tech-fyldte og -opspeedede liv kan det også bare ses som et kig tilbage på dengang det hele startede og stadig syntes som en uskyldig, men fagre ny verden.

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona

Kollektionen bliver sat til salg online hos Goodhood i dag klokken 11.

Læs også: Kansas gør klar til modecomeback med to stærke samarbejder

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS