Basement Jaxx

Basement Jaxx - The Singles
5 6
Basement Jaxx
'The Singles'

Album, XL Recordings/Playground

De er på toppen af tinderne, og nu er ‘The Singles’ på gaden. Med sit ufortrødne engagement og sætten gang i den har d’herrer Felix Buxton og Simon Ratcliffe konstant serveret punkede forfriskninger svøbt i de heftigste housebeats.

Tiden er nu inde til en opsamling, selvom det måske kan synes en kende tidligt, de kun tre studiealbums taget i betragtning. Er det virkelig det værd? Oh My Gosh, ja det er sgu! Det ene, af de desværre kun to nye tracks på pladen, er allerede i heftig rotation og med god grund. For de kan stadig. Holde fest, så selv eftersidderne må op at stå. Det er ekstatisk, højtflyvende og humørspredende hele vejen i gennem.

Den smittende glæde fra de mange gæstevokalister, den ene bedre end den anden, kombineret med de housede nikke-med-nakken- og ryst-den-røv-beats sætter denne opsamling i en klasse for sig selv.

Søg og du skal finde. Alle hitsinglerne er her, og den dynamiske duo har samlet 15 af slagsen. De fordeler sig ligeligt fra ‘Remedy’, ‘Rooty’ og ‘Kish Kash’. Men overraskelser er der også plads til. ‘Flylife’ og ‘Samba Magic’, der tidligere kun er udkommet som singler tilbage i 1997 er med som ekstra guf.

Og så er der de to nye tracks. ‘Oh My Gosh’, et exceptionelt housenummer, der vækker minder om de store hits fra Remedy og ‘U Don’t Know Me’. Det holder ikke helt samme klasse, men det er svært at begå sig blandt kvalivarer af ypperste kvalitet.

Basement Jaxx holder fanen højt og skuffer på ingen måde. Eneste spæde svaghed er, at ikke alle godterne er med. Det mere afdæmpede fra duoen er valgt fra, men det kunne nok ikke være anderledes med så meget potentiale og så lidt plads. Det er ikke lige let at give i både pose og sæk, men Basement Jaxx gør det næsten.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold