Nicki Minaj langer ud efter Miley Cyrus til VMA – se hende optræde med Taylor Swift

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ingen VMA-uddeling uden lidt drama, selv om nattens show var relativt blottet for de helt store fadæser. Lidt bad blood kom dog til syne takket være Nicki Minaj, der langede ud efter Miley Cyrus, efter værten i et New York Times-interview havde kommet med diverse kommentarer omkring Minaj og hendes beef med Taylor Swift omkring ikke at blive nomineret for bedste video med ‘Anaconda’ (som dog vandt bedste hiphop-video).

Her brugte Minaj sin takketale (se nederst) på at takke sine fans og sin præst, men sluttede af med følgende kommentar: »And now, back to this bitch who had a lot to say about me the other day in the press. Miley, what’s good?«

Spørgsmålet er dog, om hun smiler lidt til sidst eller om der er ny beef under opsejling? Miley Cyrus prøvede i hvert fald at tale sin sag.

Micki Minaj var dog også på scenen for at optræde, hvor hun med hjælp fra Taylor Swift (og i et ret omfattende sceneshow) spillede ‘Trini Dem Girls’ og ‘The Night Is Still Young’ inden Swift røg over i en miniudgave af ‘Bad Blood’ – for ligesom at cementere, at de to i hvert fald er gode venner.

Læs også: VMA: The Weeknd spiller ‘Can’t Feel My Face’ omgivet af ild – Kanye og Swift danser med

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af