Video: Se Kwamie Livs sarte fremførsel af ‘Pianomand’ i ‘Aftenshowet’

Det er godt nok præcis en uge siden, Kwamie Liv optrådte i ‘Aftenshowet’, men vi har først nu opdaget, at hendes gennemført fine optræden med Kim Larsens ‘Pianomand’ også er blevet lagt på internettet. Og bedre sent end aldrig.

Kwamie kastede sig oprindeligt ud i coveret på opfordring af DR i anledning af Kim Larsens 70 års fødselsdag, men blev altså også hevet i studiet for at optræde live i bedste sendetid – og det forstår man godt.

Læs også: Se Carl Emil fra Ulige Numre fortolke Kim Larsen-klassiker

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold