Justin Bieber åbner op om sit stofmisbrug som 13-årig: »Jeg følte, jeg var ved at dø«

Justin Bieber åbner op om sit stofmisbrug som 13-årig: »Jeg følte, jeg var ved at dø«
Justin Bieber.
Foto: Jon Kopaloff/Getty Images

Justin Bieber er godt i gang med at lukke publikum ind på livet af sig. I det nye afsnit af Bieber-dokumentarserien ‘Seasons’, der har den sigende titel ‘The Dark Season’, fortæller popstjernen indgående om en mørk periode i sit liv, hvor han var afhængig af både cannabis og piller i en alder af blot 13 år:

»Jeg vågnede om morgenen, og det første jeg gjorde var at poppe piller og ryge en joint for at starte min dag. Det var skræmmende«.

Bieber uddyber afhængigheden senere i afsnittet: »Der var en tid, hvor jeg drak lean, poppede piller og tog molly. Svampe, alting. Det var en måde for mig at undslippe. Jeg var bare ung ligesom mange andre i industrien og mange folk i verden, som eksperimenterer og, du ved, gør de her almindelige ting, mens de vokser op«.

Han forklarer også, at hans eksperimentering skete unde hele verdens mikroskop, og at han ikke var klar til at håndtere konsekvenserne: »Jeg havde et anerledes niveau af eksponering, og jeg havde en masse penge og en masse andre ting. Desuden havde jeg alle de her mennesker omkring mig, som egentlig bare hænger ved og vil have ting fra mig, og de vidste, at jeg levede denne her livsstil, som de så også ville leve«.

Livsstilen var bestemt ikke bæredygtig, og situationen blev så slem, at Bieber fik sine sikkerhedsvagter til at gå ind og se til ham om natten, hvilket i sidste ende fik stjernen til at stoppe misbruget:

»Jeg besluttede mig for at stoppe, fordi jeg følte, jeg var ved at dø, bro. Mine bodyguards kom ind på mit værelse om natten for at tjekke min puls. Altså, folk ved ikke, hvor alvorligt det blev, som i at det virkelig var skørt og skræmmende«.

‘Seasons’ kan ses på Youtube.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold