Kodak Black trækker tilsyneladende sin Trump-støtte tilbage efter kontroversielle udtalelser

Kodak Black trækker tilsyneladende sin Trump-støtte tilbage efter kontroversielle udtalelser
Kodak Black. (Foto: Jason Mendez/Getty Images)

Listen over Trump-supportere i rapmiljøet er overraskende lang, og inkluderer blandt andet navne som DaBaby, Sexyy Red og Waka Flocka Flame.

Kodak Black har også støttet Trump – indtil nu.

Rapperen lader nemlig til at have trukket sin støtte tilbage efter forrige uges præsidentdebat mellem Donald Trump og Kamala Harris, hvor ekspræsidenten beskyldte migranter med haitiansk ophav for at spise kæledyr.

Argumenterne for hans påstand var ringe underbygget, og har tilsyneladende været for meget for Kodak Black, der selv har haitiansk ophav. I en video på Instagram udtaler rapperen sig om sagen, og siger blandt andet:

»Vi stemmer ikke på noget som helst. For at være ærlig, er det gået for langt for os haitianere. Vi finder os ikke i haitiansk bagtalelse«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kodak Blacks støtte til Trump hang sammen med at ekspræsidenten på sin sidste dag som præsident i 2021 valgte at benåde den dengang fængslede rapper, sammen med blandt andre Lil Wayne.

Nu er forholdet mellem Kodak Black og Donald Trump dog tilsyneladende ude i en krise.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af