Jay-Z og Pharrell går sammen på ny single – hør ‘Entrepreneur’

Jay-Z og Pharrell går sammen på ny single – hør ‘Entrepreneur’
Jay-Z og Pharrell. (Foto: Brian Ach/Getty Images)

Jay-Z og Pharrell har i dag udgivet ‘Entrepreneur’, som er produceret af Pharrell selv og hans Neptunes-partner, Chad Hugo.

Nummeret er en del af et større Time Magazine- projekt, kurateret af Pharrell, der »undersøger Amerikas undertrykkende fortid – og potentialet for en retfærdig fremtid«. Projektet indeholder interviews med blandt andre Tyler The Creator og 21 Savage, som mere eller mindre læner sig op af samme tematik som den nye single.

Pharrell udtaler nemlig, at ‘Entrepreneur’ handler om, »hvor svært det er at være entreprenør i vores land først og fremmest«. Han fortsætter: »Især når man er farvet, er der en masse systematiske ulemper og målrettede blokeringer«.

Det kommer til udtryk i første vers på den nye single, da ‘Happy’-hitmageren med kraft hvisker: »In this position with no choice / the system imprison young Black boys / distract with white noise«. Jay-Z følger op med de udfordrende linjer: »Black Twitter, what’s that? When Jack gets paid, do you?«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af