Den 18-årige popkomet bag en af årets største sange er klar med ny single

Den 18-årige popkomet bag en af årets største sange er klar med ny single
Olivia Rodrigo. (Foto: PR)

Olivia Rodrigo fik et massivt gennembrud med debutsinglen ‘Driver’s License’, der dominerede hitlister verden over og slog op til flere rekorder.

Den 18-årige skuespiller og musiker, der indtil da primært var kendt for sin rolle i ‘High School Musical: The Musical – The Series’, er nu klar med sin anden single, der viser, at hun er mere end bare et one hit wonder.

‘Deja Vu’ er endnu en øm kærlighedsballade om en udløbet romance. Men hvor ‘Driver’s License’ handlede om to unge kvinders kamp om den samme fyr, er omdrejningspunktet i ‘Deja Vu’ en fyr, der gentager alle de ting, som gjorde deres forhold specielt, med en anden kvinde.

Om sangen har samme hit-potentiale som ‘Driver’s License’ er endnu svært at spå om. Debutsinglen var i høj grad en perfekt storm af særligt tre faktorer, herunder et sejlivet rygte om et muligt trekantsdrama mellem Rodrigo og to af hendes medstjerner fra ‘High School Musical’-serien.

Rodrigo har desuden annonceret, at hun udgiver sit debutalbum den 31. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af