Sinéad O’Connors streamingtal er eksploderet efter hendes død

Sinéad O’Connors streamingtal er eksploderet efter hendes død
Sinéad O'Connor. (Foto: David Corio/Getty Images)

Sinéad O’Connor gik bort i sit hjem i London for knapt to uger siden i en alder af 56 år.

Hendes alt for tidlige død har fået millioner til at genopdage hendes musik. Ifølge Billboard er antallet af afspilninger af hendes musik i USA steget med 2.885 procent i ugen efter hendes død.

O’Connors musik gik således fra 243.000 afspilninger til over 7,3 millioner i dagene efter hendes tragiske bortgang.

Særligt hendes fænomenale cover af Princes ‘Nothing Compares 2 U’ var drivende i antallet af afspilninger. Sangen blev hørt over 3,2 millioner gange i dagene efter O’Connors død.

Tallene er blevet offentliggjort kort tid efter, at et interview med O’Connor i magasinet People fra 2021 er begyndt at cirkulere på nettet. I interviewet reflekterer O’Connor over kunstneres værdi, efter de er gået bort:

»Når artister dør, er de langt mere værdifulde, end da de var i live. Tupac har udgivet langt flere album efter hans død, end han gjorde, da han i live. Det er usmageligt, hvad pladeselskaber kan finde på«, udtalte O’Connor dengang og fortsatte:

»Derfor har jeg altid instruereret mine børn i, hvad de skulle gøre, hvis jeg døde, siden de var helt små: ‘Ring til min revisor og sørg for, at pladeselskabet ikke begynder at udgive mine plader uden at fortælle jer, hvor pengene er’«.

O’Connor efterlader sig tre børn. Sidste år mistede hun selv sønnen Shane, der gik bort i en alder af blot 17 år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af