Zach Bryan har fået Taylor Swift-fans på nakken efter kontroversielt tweet

Zach Bryan har fået Taylor Swift-fans på nakken efter kontroversielt tweet
Zach Bryan. (Foto: PR)

Man skal passe på, hvad man siger, når det kommer til Taylor Swift. Det kan Dave Grohl skrive under på, og nu har Zach Bryan også mærket konsekvenserne af at lægge sig ud med popstjernen og hendes fans.

Den amerikanske countrystjerne har nemlig deaktiveret sin X-konto, efter at han tirsdag aften tweetede »Eagles > Chiefs« og »Kanye > Taylor« efterfulgt af spørgsmålet »Hvem er med mig?«

Med Chiefs refererer Bryan i denne sammenhæng til NFL-holdet Kansas City Chiefs, som Swifts kæreste spiller for, mens der med Eagles menes konkurrenterne Philadelphia Eagles. Det siger sig selv, hvem han refererer til, når han skriver Taylor og Kanye.

Det kontroversielle tweet faldt selvsagt ikke i god jord hos Taylor Swifts fans, der svarede igen med beskeder som »Tyler Childers > Zach Bryan« og »bogstaveligt talt enhver anden > Zach Bryan«.

Ifølge Variety forsøgte countrystjernen derefter at lave damage control, og i et sidenhen slettet tweet skrev han blandt andet følgende:

»Gutter, jeg elsker Taylor. Lyttede til ‘TTPD’ (‘Tortured Poets Department’, red.) i går, og ‘Thank You Aimee’ kom på, og så tweetede jeg i fuldskab om Kanye. Hvis nogen tog det seriøst, så please vid, at jeg elsker begge artister rigtig højt, og at jeg synes, vi lever i en virkelig smuk tid for musik«.

Se reaktionerne fra de vrede Swifties herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af