Trailer: Alle over 21 går i døden i Netflix’ nye dramaserie ‘Between’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfatter: Michael McGowan. Medvirkende: Jennette McCurdy, Jim Watson, Ryan Allen. Premiere på Netflix 22. maj.

Tre trailer-tanker:

1) Det er skidt at være fyldt 22 i Pretty Lake. I Netflix’ nye dramaserie ’Between’ bliver alle med over 21 somre på bagen ofre for en mystisk virus, mens de purunge overlevere indespærres i en karantæneramt osteklokke. Således lægger dramaserien sig i forlængelse af HBO’s ’The Leftovers’ og franske ’The Returned’ (som Netflix selv bespottede med et intetsigende remake), hvor metafysiske kræfter ligeledes udfordrede menneskets gængse opfattelse af liv og død.

2) Spørgsmålet er, hvad ’Between’ har at tilføre det fortærskede koncept? Det er svært at vurdere ud fra traileren, der holder de handlingsrelaterede kort tæt til kroppen og i stedet fokuserer på et ’Twilight’-klingende drama mellem Pretty Lakes tilbageværende teenagere. Det stiller store krav til rollelistens uprøvede kræfter. På den ene side skal de formidle hjerteflænsende sorg efter tabet af deres nærmeste, på den anden fortvivlelse og vrede over at blive indespærret på deres forældres gravsted – uden det fjerneste begreb om, hvad der slog dem ihjel.

3) Det er sikkert og vist, at en større konspiration ligger bag Pretty Lakes pludselige mandefald. Medmindre virussen viser sig at være alkohol – og det ville alligevel være frelst – er den specifikke aldersgrænse for dødsfaldene for surrealistisk til, at naturen kan udpeges som bøddel på Shyamalan’sk vis. Er ’Between’ i stand til at vige uden om et rungende kollaps a la ’Lost’? Dømt ud fra traileren –hvis salve af mekaniske replikker ikke just lover indsigtfulde karakterstudier – bliver det nok småt med de grundvoldsrystende åbenbaringer i Pretty Lake.

Læs også: ‘The Matrix’-duoens ‘Sense8’ ligner et stort mindfuck

Læs også: Få overblikket: Se om din favoritserie er blevet forlænget

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af