Clint Eastwood påtager sig endnu en autentisk heltehistorie med sin næste film

Clint Eastwood påtager sig endnu en autentisk heltehistorie med sin næste film

Clint Eastwood har karrieren igennem haft en særlig fascination af amerikanske helte og biografiske historier. Og med sit seneste autentiske krigsopus, ‘American Sniper’, der blev den garvede instruktørs største kommercielle succes til dato, in mente, er der da heller ingen grund til at pille ved formularen.

Clinten har nemlig udset sig sin næste film, der har alle faktorerne på plads i kategorien ‘heltemodig amerikaner redder masser af menneskeliv’. Valget er faldet på historien om den amerikanske veteranpilot, Chesley Sullenberger, eller ‘Captain Sully’, der natten over blev forvandlet til amerikansk mediehelt, da han i 2009 afværgede en flyulykke, landede midt New Yorks Hudson River og reddede samtlige passagerers liv.

Filmen har endnu ingen titel, men vil være baseret på Sullenbergers selvbiografi, ‘Highest Duty’, ligesom ‘American Sniper’ var bundet op på snigskytten Chris Kyles’ krigserindringer. Hvem der får æren at spille Captain Sulley melder historien endnu ikke noget om.

Produktionen er stadig i sit tidlige stadie, men siden Eastwood – desværre – har droppet instruktørtjansen på Leonardo DiCaprio og Jonah Hills’ fællesprojekt om den autentiske, amerikanske helt (!) Richard Jewell på grund af ‘forhandslingsproblemer’ med Fox, burde der være plads i kalenderen til at få skudt ‘Captain Sully’ hurtigt i gang.

Læs også: Clint Eastwood: ’American Sniper’ er en antikrigsfilm

Læs også: Clint Eastwoods bedste og værste film rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af