Trailer: Jake Gyllenhaal destruerer sin fortid i ’Demolition’

Med pragtpræstationer i ’Nightcrawler’, ’Enemy’ og ’Southpaw’ har Jake Gyllenhaal rejst sig fra Persiens kviksand og etableret sig som en af Hollywoods mest interessante og alsidige skuespillere.

Efter at have været sygeligt afmagret i ’Nightcrawler’ og skåret i granit i ’Southpaw’ finder han en mellemvej i ’Demolition’, en bittersød dramedy om at realisere sig selv uden for karriereræsets trivielle tunnel. I den første trailer til filmen baner Gyllenhaals bankmand sig fortabt gennem storbyens grå menneskemængder, inden hans kones pludselige død tvinger ham ud af den selvudslettende trance.

Som en jordbunden pendant til Michael Douglas i ’Falling Down’ beslutter han sig for at rive sit hjem ned, mens han fortæller sin livshistorie til firmaet bag den slikautomat, der brød sammen blot ti minutter efter dødsfaldet.

Hverken handling eller trailer lover mere end en opbyggelig parentes med solskin efter gråvejret, men det trækker op, at Jean-Marc Vallée, instruktøren bag ’Dallas Buyers Club’ og ’Wild’, har svunget taktstokken.

’Demolition’ åbner årets Toronto Film Festival, men lander først i de amerikanske biografer til april næste år. Den danske premieredato er endnu ikke fastlagt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af