Spielberg, Brangelina og Tom Hardy: Her er filmene, du skal se i biografen i november

Skal du kun se 10 film i biografen i november, kan du med fordel kaste dig over disse. Med hårdkogt gangsterfilm, spiondrama, cykelfilm, maddokumentar og Katniss Everdeen er der noget for ethvert temperament.

1. ‘Spionernes bro’

Legendariske Steven Spielberg nærmer sig med hastige skridt de 70 år, men skal man tro de amerikanske medier, lugter hans seneste film langt fra af pensionsmodenhed.

Tværtimod beskrives spiondramaet med Tom Hanks som en af Spielbergs fornemmeste bedrifter i en årrække domineret af lige-ved-og-næsten fusere som ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’, ‘War Horse’ og den ganske vist velspillede, men også overlange ‘Lincoln’.

‘Spionernes bro’ udspiller sig under den kolde krig i 1957 og fortæller den autentiske historie om advokaten James B. Donovan (Tom Hanks), der efter Ruslands nedskydning af et amerikansk spionfly får til opgave at redde trådene ud. I et intenst forhandlingsdrama bag fjendens linjer skal Donovan forsøge at genvinde den tilfangetagne pilot og samtidig undgå at udlevere den formodede russiske spion, Abel.

Udover Hanks medvirker også Oscar-belønnede Alan Alda (‘Little Miss Sunshine’) og ‘The Wire’s Domenick Lombardozzi, mens filmen bag kameraet prydes af stærke kræfter som Spielberg-hoffotografen Janusz Kaminski, komponisten Thomas Newman (‘American Beauty’) og instruktørbrødrene Joel og Ethan Coen, der har været med til at skrive filmens manuskript.

Soundvenue holder forpremiere på filmen allerede 18. november i Grand Teatret – læs mere og køb billet her.

Premiere 26. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af