Michael Shannon og Imogen Poots indleder bedragerisk affære i traileren til ‘Frank & Lola’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den altid fænomenale Michael Shannon har haft et aldeles produktivt år. Han er blandt andet på plakaten for Tom Fords kommende ‘Nocturnal Animals’, Jeff Nichols ‘Midnight Special’ og ‘Loving’, biopic’en ‘Elvis & Nixon’ og instrueres af selveste Werner Herzog i ‘Salt and Fire’.

Derfor er det måske ikke så overraskende, at en af hans mindre titler har kunnet bevæge sig under radaren. For selv om det psykoseksuelle drama ‘Frank & Lola’ havde premiere til et begejstret publikum på dette års Sundance-festival, så er det ikke meget, man har hørt om Matthew Ross’ spillefilmdebut.

Her forelsker den fremadstormende kok Frank (Michael Shannon) sig i den forførende Lola (Imogen Poots), der er en aspirerende modedesigner. De indleder et passioneret forhold, og Frank føler sig lykkeligere end nogensinde før, indtil en mand fra Lolas fortid dukker op og får Frank til at tvivl på alt det, han har lært om Lola.

‘Frank & Lola’ beskrives som en romantisk krimi-noir, der handler om kærlighedens besættelse, forræderi og hævn. Traileren antyder en velskruet affære med massere af uforudsigelige sving på vejen.

Shannon og Poots får også selskab af svenske Michael Nyqvist (‘John Wick’), Justin Long (‘Tusk’) og Rosanna Arquette (‘Ray Donovan’).

‘Frank & Lola’, der er produceret af danske Lars Knudsen, får samtidig amerikansk biograf- og digitalpremiere den 9. december, men det er endnu uvist, hvorvidt den kommer til Danmark. 

Læs også: Se Kevin Spacey som Nixon og Michael Shannon som Elvis i første trailer til ’Elvis & Nixon’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af