Kit Harington teaser Game of Thrones-finale – sammenligner med ‘Breaking Bad’ og ‘The Sopranos’

Kit Harington teaser Game of Thrones-finale – sammenligner med ‘Breaking Bad’ og ‘The Sopranos’
Kit Harington på Toronto Film Festival 2018. (Foto: Rich Polk/Getty Images)

På filmfestivalen i Toronto, der kører lige nu, blev Kit Harington naturligvis spurgt til ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’, der får premiere i 2019 og er underlagt et massivt forventningspres. Harington deltager i festivalen i forbindelse med sin rolle i Xavier Dolans ‘The Death and Life of John F. Donovan’, som han promoverede under et interview, da han blev spurgt til den ventede GOT-finale:

»Jeg tror, at tv-serier, der har varet otte-ni år, er utroligt svære at afslutte. Jeg tror ikke, at alle bliver tilfredse, men man kan jo ikke tilfredsstille alle. Mine favoritter blandt tv-serier er ‘Sopranos’, ‘Breaking Bad’ og ‘The Wire’, og de sluttede alle på en måde, som… Det er aldrig tilfredsstillende«.

Særligt ‘Breaking Bad’ og ‘The Sopranos’ endte som bekendt med halv- og helåbne slutninger, der på hver deres måde ikke efterlod meget håb for hovedkaraktererne. Om det skal betyde, at ‘Game of Thrones’ slutter på en lige så åben og polariserende note, vil Harington ikke afsløre.

Til gengæld er der forlydender om, at vi kan forvente den absolut mest blodige sæson i serien, der ellers ikke har holdt sig tilbage for et godt blodbad. Det afslørede seriens Sansa-skuespiller Sophie Turner i sommer, hvor hun skabte røre i medierne med udtalelsen, at der bliver »mere død (i den sidste sæson, red.) end de forrige år«.

‘Game of Thrones’ ottende og sidste sæson får premiere i 2019. Den præcise dato er endnu uvis.

Læs også: Se første klip fra ‘Game of Thrones’ sæson 8 i stor HBO-trailer

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau om ’Game of Thrones’-finalen: »Alle brikkerne falder på plads«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af