Ny alarmerende trailer til den kontroversielle Michael Jackson-dokumentar: ‘Leaving Neverland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da årets Sundance-festival sidste måned løb af stablen, var det den kontroversielle Michael Jackson-dokumentar ’Leaving Neverland’, der løb med opmærksomheden. En dokumentar, der har efterladt et hav af anklager, tvivlere og søgsmål mod filmens instruktør, Dan Reed, og som nu har fået en ny, alarmerende trailer.

Dokumentaren går tæt på James Safechuck og Wade Robsons historier om deres forhold til den nu afdøde popkonge samt deres anklager om, hvordan forholdene udviklede sig til at være af intim og seksuel karakter, dengang de var syv-otte år gamle.

»Han sagde til mig, at hvis de nogensinde fandt ud af, hvad vi gjorde, ville han og jeg komme i fængsel«, fortæller Wade Robson i den nye trailer til filmen.

Instruktør Dan Reed har udtalt til Variety om filmen: »Dette er ikke en film om Michael Jackson. Dette er ikke en film om Michael Jackson, der udnytter små drenge. Det er en film om to familier, og hvordan to familier forliger sig med det, deres sønner fortalte dem mange år efter Jacksons død«.

‘Leaving Neverland’ får amerikansk premiere på HBO den 3. marts, mens den får danmarkspremiere ved et event på CPH:DOX den 7. marts, hvorpå den dagen efter kan ses på DR.

Læs også: Bør filmanmelderne fælde dom over Michael Jackson?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af