Michael Jackson-dokumentar får danmarkspremiere på CPH:DOX – og derefter på DR

Michael Jackson-dokumentar får danmarkspremiere på CPH:DOX – og derefter på DR
'Leaving Neverland'.

Den fire timer lange dokumentar om Michael Jacksons påståede seksuelle overgreb mod to børn, ‘Leaving Neverland’, skabte overskrifter verden over efter verdenspremieren på Sundance-festivalen.

Også herhjemme rasede debatten – med det forbehold at ingen endnu havde set filmen.

Men heldigvis går der ikke så længe, før vi får syn for sagn. ‘Leaving Neverland’ får nemlig danmarkspremiere den 7. marts ved en visning arrangeret af dokumentarfestivalen CPH:DOX, et par uger inden festivalen ellers officielt løber af stablen. Ved visningen vil instruktøren Dan Reed tilmed være til stede og svare på spørgsmål, og der vil utvivlsomt være rigeligt at tage fat på.

Allerede dagen efter, 8. marts, får filmen så premiere på DR, som sidder på de danske rettigheder, så alle får mulighed for selv at tage stilling til, hvor overbevisende anklagerne fra Wade Robson og Jimmy Safechuck er.

Læs også: Bør filmanmelderne fælde dom over Michael Jackson?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af