Danske talenter fuldender kæmpe kortfilmprojekt – med Rudi Köhnke og Clara Rosager på rollelisten

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i juni skrev vi om, hvordan skuespillere fra det danske agentbureau Panorama Agency og eleverne på skuespiluddannelsen Panorama Academy havde produceret en række kortfilm, der afspejlede tiden under Covid-19 med sloganet: »Sometimes we think it’s all falling apart, when the truth is, it’s falling into place«.

Nu er projektet fuldendt med hele 41 kortfilm, der kan ses ganske gratis på Panorama Agencys hjemmeside, og de medvirkende tæller blandt andre Rudi Köhnke (‘Silence),Clara Rosager (‘Bryllupsdag) og Kirstine Lykke (‘Lemonade’). 

Ovenfor kan du se sidstnævntes kortfilm ‘Lemonade’, hvori skuespilleren mødes med sine veninder i Kongens Have, og diskuterer coronakrisens mange konsekvenser. Og selvom det på overfladen kun lyder som dårlige nyheder, når gruppen deler skrækhistorier om, hvordan utallige arrangementer er aflyst og både parforhold og jobs er blevet afskaffet, er intet vist så galt, at det ikke er godt for noget…

‘Falling Apart Into Place’ har forsøgt at skabe samarbejder mellem skuespillere og filmmagere på tværs af landegrænser for at opbygge et rum, hvor kreative inspirerer og løfter hinandens ideer uagtet at bevægelsesfriheden for manges vedkommende er blevet indskrænket.

My art will go on, som man siger.

Herunder kan du se Rudi Köhnke i den barske ‘Silence’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af