‘Dune’ del 2 er nu officielt bekræftet

‘Dune’ del 2 er nu officielt bekræftet
'Dune'. (Foto: Warner)

‘Dune’ har været en af årets helt store filmiske biografoplevelser, men ingen, der har set filmen, kan nok være i tvivl om, at man kun har fået den halve historie.

Denis Villeneuves slutter … uafsluttet, og det har da også hele tiden været planen, at Frank Herberts sci-fi-klassiker skulle fortælles i to dele.

Villeneuve har i en rum tid udviklet på toeren, men studiet bag, Warner Bros., har ikke haft givet det endelige grønne lys. Man har trods alt villet være sikker på, at filmen ikke floppede fuldstændigt ved billetlugerne.

Uden at resultaterne foreløbigt har været totalt gennem taget, har box office-tallene tilsyneladende været tilfredsstillende nok, for nu har Warner Bros. og produktionsselskabet Legendary officielt bekræftet, at ‘Dune 2’ bliver en realitet.

Ifølge Deadline.com kommer opfølgeren i oktober 2023, og mediet skriver, at Warner har lovet, at filmen får en eksklusiv biografpremiere og altså ikke kommer på HBO Max simultant, som det var tilfældet med ‘Dune’ på streamingtjenesten i USA.

Denis Villeneuve har tidligere udtalt, at Zendayas karakter Chani, der spillede en relativt lille rolle i første halvdel, vil blive løftet til en hovedrolle i den kommende film sammen med Timothée Chalamets Paul Atreides.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af