Sexbesatte teenagere møder smuk alien i den kommende danske ungdomskomedie ‘Jomfruer fra rummet’

Sexbesatte teenagere møder smuk alien i den kommende danske ungdomskomedie ‘Jomfruer fra rummet’
Hovedcastet fra filmen 'Jomfruer fra Rummet'. (Foto: Henrik Petit)

»Jeg savner danske film, unge kan spejle sig i«, skrev Soundvenues filmredaktør i en kommentar tidligere på året, og en ny film er forhåbentligt lige akkurat det. Og så skulle den tilmed være sjov.

Den kommende danske film ‘Jomfruer fra rummet’ er nemlig en dansk ungdomskomedie, der handler om vennerne Gustav og Buller, hvis gymnasietid er ved at være ved vejs ende. Og det eneste, de to unge drenge fokuserer på, er sex, og hvordan man mon kan få det. 

Ud af det blå lander så den smukke Allan – et rumvæsen – på jorden. Allan flytter ind hos Gustav, og han har en hemmelig agenda, som er at forplante sig så meget som muligt, så han kan overtage verden. Gustav, Buller og Allan finder dog sammen ud af, at sex ikke kun handler om forplantning, og den åbenbaring kan måske ændre verden for altid. 

Peter Molde-Amelung, der tidligere har instrueret på Zulu-serierne ‘Sjit Happens’ og ‘Blå bog for evigt’, debuterer som spillefilminstruktør, mens manuskriptet er skrevet af Thomas Glud.

Foran kameraet venter en blanding af dugfriske talenter og genkendelige ansigter. Blandt andet skal Albert Rosin Harson, der tidligere har medvirket i TV 2’s julekalendere ’Tinkas Juleeventyr’ og ’Tinka og Kongespillet’, spille den generte Gustav. Hans bedste ven, Buller, spilles af Milo Campanale, som også snart er aktuel med Netflix’ ’Nisser’. 

Peder Thomas Pedersen og Julie Agnete Vang spiller Gustavs forældre. 

‘Jomfruer fra rummet’, der har fået støtte fra Det Danske Filminstitut i et initiativ for at få flere danske komedier, får premiere i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af