En Burberry-taske til 20.000 kroner løb med internettets kærlighed i ‘Succession’s første afsnit

En Burberry-taske til 20.000 kroner løb med internettets kærlighed i ‘Succession’s første afsnit
Tom og Greg i 'Succession' sæson 4. (Foto: HBO Max)

Kritikerdarling ‘Succession’ er tilbage på HBO med sin fjerde og sidste sæson.

Seriens skarpe replikker, stærke skuespilpræstationer såvel som gensynsglæden med det nedrige karaktergalleri kunne dog ikke måle sig med den helt store stjerne i premiereafsnittet ‘The Munsters’.

Her løb en Burberry-taske hængende på skulderen af en bikarakter, der på spydig vis fik tilnavnet »Bridget Randomfuck«, med showet.

I afsnittet har Greg en date med til Logans fødselsdagsfest, der bliver budt velkommen med alt andet end kyshånd. Mediemogulens assistent gør straks Greg opmærksom på, at han er til en af verdens rigeste mænds fødselsdag og ikke »en fucking Shake Shack« med reference til den amerikanske burgerkæde. Problemet er daten Bridgets outfit, men det forstår den sjældent skarpe Greg ikke en meter af.

Han søger svar hos sin hadkærligheds-confidant Tom, der gør opmærksom på, at det er hendes store taske med Burberry-mærkets karakteristiske print, der er problemet. Faktisk kalder han tasken for grinagtigt stor – »ludicrously capacious« og spørger, hvad hun har i den – skiftesko til metroen? Som var hun en anden Klodshans.

Alverdens modekyndige skribenter har kastet sig glubsk over emnet med forklaringer om, hvorfor tasken med en markedspris på knap 20.000 kroner og skiltende mærkeophav er en stilmæssig faux pas, når man er til fest hos samfundets rigeste procent. Det er samtidig påfaldende, at kritikken bliver fejret af Tom, der så ofte selv er blevet hånet for sine egne old money-fejltrin. Blandt andet en svipser af en Moncler-jakke.

Samtidig er Twitter selvfølgelig gået i selvsving over ‘Succession’s geniale taske-joke.

Selvom tasken uden tvivl er den sjoveste og mest opsigtsvækkende fejl »Bridget Randomfuck« begår, er det ikke den eneste. Senere bliver hun smidt ud fra festen for at bede om en selfie sammen med Logan, men inden da når hun også at give Greg et handjob i den aldrende fødselars soveværelse.

‘Succession’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af