Timothée Chalamet røber ‘Dune’-spoiler og mystisk bordtennis-projekt

Timothée Chalamet røber ‘Dune’-spoiler og mystisk bordtennis-projekt
Timothée Chalamet ved CinemaCon i 2023. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

For fans af Timothée Chalamet er der rigeligt at glæde sig til. Her efter premieren på den quirky chokoladefilm ‘Wonka’, kan man allerede se frem til gensyn med den unge stjerne som Paul Atreides i ‘Dune: Del 2’, der får premiere næste år.

Nu har skuespilleren så løftet sløret en lille smule for, hvad det næste år ellers kommer til at byde på i hans karriere. Og et af svarene er på kryptisk vis… bordtennis.

I et interview med MTV (Via The Playlist) blev han spurgt til sine kommende projekter efter ’Wonka’: »Jeg har to fede ting (på vej, red.). Én er et Dylan-projekt, og det andet må jeg ikke sige« fortæller han, men teaser alligevel én detalje om det unavngivne projekt:

»Det er bordtennis, det kan jeg godt afsløre«.

Timothées rolle som Bob Dylan i James Mangolds biopic-projekt har været undervejs længe med en del forsinkelser. Men i hvilken forbindelse Chalamet skal svinge battet, og hvem der ellers er involveret, røber han ikke. Måske laver han et sporskifte til en karriere som professionel bordtennisspiller?

I samme interview hintede skuespilleren også mulige plotdetaljer for en tredje ‘Dune’-film, da samtalen falder på de stjerner, der ikke er med i ‘Dune: Del 2’. Her hinter Chalamet, at vi måske alligevel ikke har set det sidste til castet fra den første ‘Dune’:

»Momoa vender tilbage. Ikke i den her, men i (’Dune Messiah, red.’)«, afslører han.

Denis Villeneuve har været åben omkring sit ønske om at gøre ’Dune’ til en filmtrilogi, ved at filmatisere Frank Herberts roman ’Dune Messiah’. Instruktøren har »ord på papir«, men detaljerne om plottet holder han tæt til kroppen.

Jason Momoa spillede som bekendt krigeren Duncan Idaho, som måtte lade livet i den første ‘Dune’. Men i romanen ‘Dune Messiah’ vender Duncan Idaho tilbage, så hvis filmatiseringen bliver en realitet, er det ikke svært at forestille sig, at Momoa ville genoptage sin rolle.

‘Dune: Del 2’ får dansk biografpremiere 28. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af