HBO præciserer premieretidspunkt for ‘House of the Dragon’ sæson to

HBO præciserer premieretidspunkt for ‘House of the Dragon’ sæson to
'House of the Dragon'. (Foto: HBO)

Blandt årets mest imødesete premierer på seriefronten er den længe ventede anden sæson af ‘House of the Dragon’. Nu har HBO præciseret måneden, hvor den populære ‘Game of Thrones’-spinoff vender tilbage.

Tidligere kunne HBO annoncere, at sæson to får premiere »tidlig sommer«. Nu er det blevet bekræftet, at her er tale om juni måned. Det fortalte chef for global streaming og gaming hos Warner Bros. Discovery, J.B. Perrette, nemlig i går til en mediekonference, skriver Deadline.

I slutningen af sidste år kom første trailer til den nye ‘House of the Dragon’-sæson, som lover en episk og dødelig kamp om jerntronen.

Det bærende cast fra første sæson – herunder Matt Smith, Olivia Cooke og Emma D’Arcy – vender tilbage til sæson to. De får selskab af en række nye navne som Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor og Vincent Regan.

Soundvenues anmelder Jakob Freudendal kaldte ‘House of the Dragon’ »en værdig arvtager til ‘Game of Thrones’« efter at have set første sæsons »neglebidende« finaleafsnit. Vi håber, at den nye sæson lever op til forventningerne til juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af