‘The Crow’-instruktør forstår ikke kritikken mod sit nye kultfilm-remake: »Jeg har ikke optaget over nogens vhs«

‘The Crow’-instruktør forstår ikke kritikken mod sit nye kultfilm-remake: »Jeg har ikke optaget over nogens vhs«
Bill Skarsgård i 'The Crow'. (Foto: PR)

Det er bestemt ikke første gang, at en elsket Hollywood-film får sig et remake. Alligevel er synes modstanden mod snarligt biografaktuelle ‘The Crow’, der genfortolker den kultdyrkede hævnfilm af samme navn fra 1994, særligt stor.

‘The Crow’-fans har ifølge CBR bombarderet traileren til den nye film med negative reaktioner. Alex Proyas, der instruerede originalfilmen, har også selv kritiseret remaket, fordi han mener, filmen vanærer mindet om hovedrolleindehaver Brandon Lee, der på tragisk vis døde under optagelserne.

Nu svarer instruktøren af den nye film, Rupert Sanders, kritikerne igen.

»Jeg tror, ​​at mange mennesker er meget aktive online og ikke er så aktive i livet. Kom ud og gør noget og hav mindre tid til at kaste med sten«, siger han i et nyt interview med Entertainment Weekly.

»Jeg tror, ​​det ville være fantastisk for folk lige at vide, at det her er en nyfortolkning og vildt anderledes end originalen, og at originalen stadig er der. Jeg har ikke optaget over nogens vhs«.

Sanders præciserer desuden, at hans ‘The Crow’-film er en fortolkning af James O’Barrs tegneserieforlæg af samme navn snarere end et direkte remake af 1994-filmen.

»Du kan stadig gå hen og se den film, og jeg håber, at denne film giver genlyd hos folk, der elskede den film, da de var i teenageårene. Dette er min version af den tekst. Det var min filmatisering af James’s graphic novel, som jeg elskede«, siger han.

Sanders har også tidligere vovet sig ud i den svære kunst at nyfortolke en højt elsket klassiker. Hans seneste film er ‘Ghost in the Shell’ fra 2017, baseret på mangaserien og anime-franchisen af samme navn. Hollywood-filmen med Scarlett Johansson og Pilou Asbæk blev af nogle fans kritiseret for whitewashing.

‘The Crow’ får biografpremiere 29. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af