Oscar Isaac snupper ikonisk hovedrolle som Solid Snake i filmatisering af ‘Metal Gear Solid’

Oscar Isaac snupper ikonisk hovedrolle som Solid Snake i filmatisering af ‘Metal Gear Solid’
Foto: Handout / Getty

Sonys filmatisering af ‘Metal Gear Solid’ har fået lidt af et boost, da Oscar Isaac har sneget sig ind i hovedrollen som Solid Snake, en af spilbranchens mest kendte hovedroller.

Det er Deadline, der rapporterer nyheden, men som The Verge påpeger, var Isaac enten synsk eller med på den nye tjans allerede tilbage i marts 2019.

Det er ikke meget, der vides om filmen indtil videre, men det er sikkert, at den skal instrueres af Jordan Vogt-Roberts. Han har tidligere stået bag ‘Kong: Skull Island’.

Netop den film, altså ‘Kong: Skull Island’, blev skrevet af Derek Connelly, og han har tilsyneladende også skrevet manuskriptet til filmatiseringen af ‘Metal Gear Solid’. Dermed bliver der værdifuld erfaring fra filmatiseringer af spil, da Connelly tidligere har skrevet ‘Pokémon: Detective Pikachu’.

Faktisk har Jordan Vogt-Roberts også lidt erfaring fra spilbranchen. I 2017 stod han bag en særdeles hypet (og vellykket) trailer til ‘Destiny 2’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med annonceringen af Oscar Isaac i hovedrollen som Solid Snake er der ingen tvivl om, at filmatiseringen lige er rykket en tand op internt hos Sony.

Skuespilleren er et af hotteste navne i Hollywood, og hans kalender er da også booket langt ind i fremtiden med ‘Dune’ næste sommer, ‘Scenes from a Marriage’ hos HBO og ‘Moon Knight’ for Marvel til Disney+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af