20 kilo guld og ægte krokodilleskind: Verdens dyreste PlayStation 5 kan nu blive din

20 kilo guld og ægte krokodilleskind: Verdens dyreste PlayStation 5 kan nu blive din
Caviars guldbelagte PlayStation 5. (Foto: Caviar)

Har du haft problemer med at få fingre i en PlayStation 5, får du nu en gylden (bogstavelig talt) mulighed for at købe den eftertragtede konsol. Det kræver bare lige, at du er multimillionær.

Caviar, der mest af alt er kendt for at lave iPhones i solidt guld, har præsenteret deres nye produkter for 2021, og hovedrollen går i år til en guldbelagt PlayStation 5.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konsollen er belagt med intet mindre end 20 kilo guld, der blandt andet »afspejler geometrien af guldmalm«. Designet har derfor lagt navn til Caviars udgave af PlayStation 5, der har fået titlen Golden Rock.

Det er ikke kun selve konsollen, der funkler med gulv. Controlleren har også fået en mindre overhaling med krokodilleskind og guldstykker.

Der er kun lavet én enhed af Golden Rock, og prisen afsløres lidt utraditionelt ikke på hjemmesiden. Du kan derimod bede om at blive kontaktet, hvis du er interesseret.

Tager vi et hurtigt kig på prisen for guld, bliver det dog ikke en billig fornøjelse – 20 kilo guld koster godt og vel 2,5 millioner danske kroner.

Er det lidt for meget, kan du i stedet kaste din kærlighed på resten af årets Caviar-udvalg. Et par Nike Air Jordan 1 Victory Gold koster knap 93.000 danske kroner, imens et par Apple Airpods Max Gold i hvid eller sort koster cirka 618.000 danske kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af