Internettet er overbevist om, at Taylor Swift og Harry Styles har begået mord

Internettet er overbevist om, at Taylor Swift og Harry Styles har begået mord
Taylor Swift. (Foto: Frazer Harrison / Getty)

Taylor Swift er en travl kvinde, og det ser ikke ud til, at coronapandemien har stoppet hende. Tværtimod.

Produktiviteten er skruet i vejret med to surprise-albums i år, senest ‘Evermore’ der udkom i sidste uge. Men skal man tro dedikerede fans på TikTok, har hun også haft tid til at begå manddrab med Harry Styles.

En fan forklarer konspirationsteorien.

Der er naturligvis tale om en konspirationsteori, som faktisk går adskillige år tilbage. Den peakede sidste år på Tumblr, hvor der florerede en tidslinje for Swift og Styles’ forbrydelse, hvor de efter sigende skulle have påkørt og dræbt en person.

Siden da har begge musikere, ifølge konspirationsteorien, refereret til drabet i flere af deres tekster, der også inkluderer Swifts album ‘1989’.

Årsagen til, at fans nu hiver teorien frem igen, skyldes ‘Evermore’-albummet. Mere præcist sangen ‘no body, no crime’, som Swift har fået hjælp til at lave af Haim.

Det er naturligvis sangens titel, der har fået fanbasen til at gå i selvsving. På TikTok prøver brugerne at finde hoved og hale i anklagerne, teksterne og deres betydning.

Endnu en fan forklarer sangteksterne og deres egentlige mening.

Konspirationsteorien om manddrabet er ikke den eneste konspirationsteori, der har fået ben at gå på blandt Swifties, som sangerindens mest dedikerede fans kaldes.

Vil du hoppe ned i kaninhullet (det er 2020, hvad skulle du ellers bruge tiden på), har Jezel en god gennemgang af et stort udvalg af Taylor Swift-konspirationsteorier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af