Reddit stævnes i jagten på lækket Marvel-manuskript

Reddit stævnes i jagten på lækket Marvel-manuskript
'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. (Foto: Marvel Studios)

Både Reddit og Google er blevet filtret ind i sagen om en person, der angiveligt lækkede dialog fra ‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’ inden filmens premiere.

Ifølge juridiske dokumenter har Disney stævnet de to platforme for at få indsigt i identiteten på en bruger, som står bag lækkede dele af manuskriptet, skriver Variety.

Ifølge TorrentFreak kan udskriften stamme fra et dokument, som oprindeligt var tiltænkt at blive brugt til undertekster.

Sagen startede tilbage i januar, godt en måned inden filmen ramte biograferne, da en udskrift på godt 63 siders dialog fandt vej online.

Ikke overraskende dukkede det hurtigt op i Reddit-forummet r/MarvelStudioSpoilers, hvor Marvel-film diskuteres, og nu jagtes personen eller gruppen, som står bag opslaget.

Siden nyheden er kommet frem, er netop dette forum blevet lukket midlertidigt ned, så nye brugere hverken kan se opslag eller kommentarer.

Reddit har ikke kommenteret på sagen, men har til Variety udtalt, at de »bestræber sig på at beskytte vores brugeres privatliv. Vi har strenge retningslinjer for vurderingen af juridiske anmodninger, og vi fremsætter indsigelser, når det giver mening«.

Stævningen af Google skyldes, at dokumentet efter sigende også er blevet delt via Google Docs. Techgiganten har ligeledes ikke kommenteret på sagen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af