Buy or Die: H&M’s bæredygtige forårskollektion

Buy or Die: H&M’s bæredygtige forårskollektion

H&M’s nye ‘Conscious Exclusive’-kollektion byder på kjoler og et enkelt suit til kvinderne i bæredygtige materialer som hamp, økologisk hør og silke.

Stærkest i kollektionen er det skarptskårede suit med slidser ved ærmerne, en ærmeløs kjole i økologisk hør og silke i et glamourøst snit med print af håndtegnede fugle, samt en hvid kimono med åben ryg.

Skuespilleren Olivia Wilde, der senest har gjort det godt i film som ‘Drinking Buddies’ og ‘Her’ og også spiller en central rolle i Martin Scorsese og Mick Jaggers kommende HBO-serie, er det nye ansigt for ‘Conscious Exclusive’-kollektionen, der er i salg fra på torsdag.

Læs også: De 13 bedste looks fra Coachella-festivalen
1155_102_PR

1155_103_PR

 

1155_104_PR

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af