Sæsonens bedste lagersalg: Fra Mads Nørgaard og Libertine-Libertine til Soulland

Sæsonens bedste lagersalg: Fra Mads Nørgaard og Libertine-Libertine til Soulland

Efterårssæsonen går godt og grundigt på hæld, og det er ved at blive vinter. Derfor skal der ryddes ud i lagrene hos en lang række brands, og resten af ugen og starten af næste er det derfor tid til en lang række gode lagersalg, hvor man kan finde 2. sortering, restlagre og overskudsvarer med op til 90% rabat.

Mads Nørgaard
Mads Nørgaard holder traditionen tro lagersalg i Nørrebrohallen, og det er et temmelig stort et af slagsen, der kører fra onsdag til søndag i denne uge med tøj til begge køn samt børn.
Se mere HER.

Libertine-Libertine
Libertine-Libertine er kendt for gode metervarer til fornuftige priser og en god fornemmelse for stilsikre prints og farvesammensætninger. De holder lagersalg med 40-80% rabat og tager kun imod kontanter i Skelbækgade 40B den 29.-31. oktober.
Se mere HER.

Soulland
Soulland byder på store prisnedsættelser, når tidligere kollektioner, rester og overskud sælges med 20-90% rabat. Det foregår i kælderen i Kompagnistræde 13.
Se mere HER.

Anne Vest
Den danske designer Anne Vest blev en tidlig favorit i modebranchen med sine luksuriøse veste i rulam, men lagersalget byder også på feminine silketoppe og gode cardigans. Det sker i Nyhavn 22 den 30. oktober kl. 14-18.
Se mere HER.

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe
har gennem de seneste par år haft et større fokus i deres kollektioner og er langt mere modepræget, end de tidligere har været. De holder lagersalg denne weekend, men hvis du signer up via deres Facebook-invitation, kan du komme til vip-salg allerede på fredag. Det foregår på Blegdamsvej 132.
Se mere HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af