Se Astrid Andersens luksuriøse ’Bespoke’-vinterdesigns

Astrid Andersens karakteristiske miks af street-, work- og sportswear har fået en ekstra-luksuriøs overhaling med de seneste designs fra danskerens ’Bespoke’-linje.

’Bespoke’-kollektionen udgøres af en række ekstraordinært overdådige, skræddersyede designs, der fungerer som en forlængelse af den eksisterende kollektion – blot med en ambition om endnu bedre materialer og et mere raffineret udtryk.

I år har Astrid skabt nogle stærkt panelopdelte vinterjakker i en palette af grønne, blå, sølvgrå, hvide og sorte nuancer. Sælskind, shearling og kort- og langhåret pels kombineres på mesterlig vis med stofmaterialer i forskellige teksturer og farver på tværs af jakkerne, der blandt andet er detaljeret med guldfarvede lynlåse, kraftige, kontrasterende kraver og et enkelt overkropsomslugende ’Astrid’ – sidstnævnte helt som vi kender det.

aa_bespoke-1
aa_bespoke-2
aa_bespoke-3
aa_bespoke-5
aa_bespoke-6
aa_bespoke-7
aa_bespoke-8

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af