Calvin Klein spiller med musklerne – bringer nogle af tidens hotteste navne i ny kampagne

Calvin Klein spiller med musklerne – bringer nogle af tidens hotteste navne i ny kampagne

I går kunne Calvin Klein præsentere mærkets globale efterårskampagne, og den byder på en stjernespækket parade af nogle af tidens absolut hotteste superstjerner. Faktisk har det længe været kutyme, at mærkets frontfigurer har været prominente navne som Justin Bieber, Kendall Jenner, Lara Stone og Cameron Dallas. Men med efterårskampagnen overgår det amerikanske mærke sig selv i jagten på at formidle den personlige historie og promovere det efterhånden velkendte slogan #mycalvins.

Kampagnen er fotograferet af Tyrone Lebon og inkluderer hele 39 stærke og alsidige personligheder fra særligt den kreative branche, men også streetcastede modeller, der er med til at gøre det umuligt at sætte Calvin Klein i bås. Iblandt de mest fremtrædende karakterer i kampagnen er Frank Ocean, rapperne Young Thug og Yung Beef, fodboldspilleren James Rodriguez, it-girls som Bella Hadid og Zoë Kravitz og selvfølgelig Kate Moss.Calvin 1

Udover at byde på en omfattende billedekampagne, hvor hver kampagnemodel formidler sine følelser og handlinger, når de er iført Calvin Klein, så byder kampagnen på en digital platform, hvor personlige interviews med modellerne, behind the scenes og andet digitalt materiale er inkluderet.

Calvin Kleins nye reklamefremstød er virkelig stærkt og kommer utvivlsomt til at henvende sig til et bredere segment end nogensinde før. Ønsket for Calvin Klein er netop, at kampagnemodellerne formidler deres personlige fortællinger på den digitale platform. Og med alsidige fortællinger fra stjerner, der i høj grad er med til at påvirke den globale kulturelle dagsorden på mange forskellige områder, må kampagnen altså ses som et særdeles velovervejet træk fra mærket.

Calvin 2

Endvidere skubber den nye opsigtsvækkende efterårskampagne i høj grad også til de traditionelle rammer for markedsføring, og igen formår Calvin Klein at spille med musklerne. Netop muligheden for at skubbe til grænserne var kampagnens helt klare udgangspunkt, fortæller Melisa Goldie, der er Chief Marketing Officer for Calvin Klein. »I vores globale kampagne for efteråret 2016 vil vi skubbe grænserne for traditionel markedsføring igennem vores valg af indhold og talent. Vi inviterer forbrugere ind i vores verden for at opleve den personlige fortælling, som ingen andre mærker kan tilbyde«.

Du kan udforske den omfattende kampagne på Calvin Kleins hjemmeside, hvor hele 50 forskellige videoer er tilgængelige.

Læs også: Det vil være en sejr for herremoden, hvis Raf Simons overtager styringen af Calvin Klein

Image-1 (8)Calvin Klein 4Calvin 6

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af