Model udstiller hemmeligheden bag sine perfekte Instagram-billeder

Model udstiller hemmeligheden bag sine perfekte Instagram-billeder

Vi ved selvfølgelig godt alle sammen, at Photoshop er en del af de fleste modebilleder, og at vores yndlingsmodeller ikke altid ser lige så godt ud i virkeligheden som på Instagram. Men derfor er det stadig befriende at høre sandheden.

Og den har den London-baserede model Jazz Egger altså besluttet sig for at fortælle. Hun har nemlig opdateret sine kommentarer på en række af sine Instagram-billeder, så der i parentes står en forklaring om billedet samt hashtagget #truthbehindthisshot.

For eksempel skriver hun, at et billede på sengekanten tog hende 15 minutter at få i kassen, og at hun var tæt på at falde på gulvet i forsøget på at få sine ben til at se tynde ud.

På et andet fortæller hun, hvordan hun ikke havde spist eller drukket salt, sukker, fedt eller alkohol i flere måneder op til Londons modeuge for at undgå uren hud. »Det hjalp ikke. Makeup-artister dækkede det«, skriver hun.

Samtidig udstiller Egger, hvordan hendes modelbureau sagde til hende, at hendes hofter var for brede til at blive accepteret af London Fashion Week, men hun kom med alligevel, samt at den eneste grund til, at hun stadig er på Instagram, er, at kunderne går op i, hvor mange følgere modeller har.

Men det lader altså til, at Egger har fundet en anden grund til at blive på Instagram. Forleden dag skrev hun nemlig, at hun vil blive ved med at skrive sandheden bag sine fremtidige billeder, og for et par timer siden tog hun skridtet videre og postede et billede, hvor hun poserer uden makeup.

»Mange af jer har takket mig for at være ærligt, især omkring makeup og Photoshop. Så hør her, det er vildt, at uperfekt hud ikke er socialt accepteret, når de fleste af os døjer med det. Lad os gøre det lidt mere normalt«, skriver hun blandt andet.

Eggers oprør lægger sig i forlængelse af den kamp, som flere kurvede modeller har kæmpet i år, som også blev året hvor Lena Dunham frasagde sig al billedretouchering i fremtiden.

Læs også: Modellen Iskra Lawrence kommenterer retoucheringens mags med før/efter-billeder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af