Serena Williams bar Nike Cortez-sneakers til sit bryllup

Et opslag delt af Vogue (@voguemagazine) den

Du har sikkert set billederne af Serena Williams’ flotte Alexander McQueen-kjole, som hun bar, da hun i weekenden blev gift med Alexis Ohanian Sr., men måske missede du hendes atypiske bryllupssko – eller dem, hun hurtigt skiftede til. Efter det mest formelle var overstået, hoppede Williams nemlig et par Nike Cortez-sneakers – man er vel tennisstjerne.

Der var dog ikke tale om et par helt almindelig sneakers nede fra den lokale sportsbutik, men derimod en speciallavet version dækket af sølv og guld ædelsten, som man kan ane det på et billede hendes mand delte på Instagram.

Hun bar skoene sammen med den broderede og sky-agtige kjole fra Versace, som hun skiftede til efter ceremonien. Se flere billeder af skoene hos Vogue.

Læs også: Selena Gomez afslørede nyt look til American Music Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af