Jorja Smith er vild med sin nye Saks Potts-jakke – cameo i ny ‘The One’-video

Jorja Smith er vild med sin nye Saks Potts-jakke – cameo i ny ‘The One’-video

Efter koncerten i Store Vega i starten af november delte Jorja Smith glad en video i sin Insta Story, hvor hun takkede Saks Potts for en flot grøn pels, den samme Foxy-model, som Cardi B og Kendall Jenner er blevet spottet i i år.

Dengang skrev Jorja Smith noget med, at der var en video på vej – og nu lader det til, at det var musikvideoen til ‘The One’, hun refererede til. Den landede nemlig i weekenden, og Saks Potts-jakken har næsten sin egen lille cameo. Efter at vi har fulgt en såret Smith med tårer i øjenkrogene, så fremstår jakken med pelskraven næsten som en metafor for det engelske stjerneskuds vej videre.

Den får sågar sit helt eget skud, når kameraet fanger den lagt ud på en stol, før Smith tager den på og går ud af motelværelset og ned i en taxi. Se hele videoen nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du har 11.500 kroner, du ikke ved, hvad du skal bruge på, så er pelsen til salg i Saks Potts’ webshop, ligesom brandet hos åbent i sit showroom i Bredgade 73 mellem klokken 16 og 17 frem til og med den 21. december.

Læs også: Saks Potts’ vilde kendisår bliver vildere – North West er også fan

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af