Beyoncé slår endnu et slag for vores yndlingslook, mens hun holder tårerne tilbage under takketale

I nat uddelte GLAAD igen priser til folk, der har hjulpet med at viderebringe en fair, nøjagtig og inkluderende repræsentation af LGBTQ+-folk og -sager. Blandt vinderne var Jay-Z og Beyoncé, der blev tildelt den såkaldte Vanguard Award, fordi de har gjort en betydelig forskel i at udbrede accepten af LGBTQ+-folk.

Beyoncé mødte selvfølgelig op i endnu et power-outfit, da hun slog et slag for det oversize blazer-look, som heldigvis ikke lader til at være på vej videre i det flygtige modebillede, selvom det har gået sejrsgang, siden Kim Kardashian begyndte at rocke det i 2017.

Trods det sexede power-look var det hendes og Jay-Z’s takketale, der stjal opmærksomheden ved showet, da hun måtte kæmpe med at holde tårerne tilbage, da hun fortalte om hendes homoseksuelle onkel og hans tabte kamp mod HIV.

Hun sagde også, at hun var stolt over Jay-Z for hans arbejde med at ændre stigma i hiphopmiljøet.

»Det er et privilegie at se dig gøre det og stå lige ved siden af dig. Jeg elsker dig«.

Jay-Z brugte noget af sin tale på at takke sin mor, Gloria Carter, der vandt en GLAAD-pris sidste år, som han hjalp med at springe ud som lesbisk med sangen ‘Smile’.

»Jeg får lov til at følge i hendes fodspor med at sprede kærlighed og accept«, sagde Jay-Z blandt andet.

»Beyoncé og Jay-Z er globale ikoner og passionerede forsvarere af menneskerettigheder og accept for alle mennesker«, udtalte GLAAD-præsidenten Sarah Kate Ellis før prisuddelingen. »Når Beyoncé og Jay-Z taler, bliver verden inspireret, og når det handler om LGBTQ+-folk, så er deres ord om accept blevet hørt højt og tydeligt. Vi kunne ikke være mere stolte over at stå sammen med dem om et budskab om kærlighed under verdens største LGBTQ+-event og hylde deres arbejde for at skabe retfærdighed for LGBTQ+-folk, farvede folk og marginaliserede folkefærd over alt«.

Tidligere har folk som Jennifer Lopez, Kerry Washington, Cher, Janet Jackson, Elizabeth Taylor, Antonio Banderas, Whoopi Goldberg og Britney Spears modtaget GLAAD’s Vanguard-pris.

Blandt andre prismodtagere i går var filmen ‘Love, Simon’, komedieserien ‘Vida’, reality-serien ‘Queer Eye’ og dokumentaren ‘Believer’.

Læs også: Kim Kardashian er dronningen af blazer-looket: Fem af de bedste eksempler i år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af