Pre-fest afslører, hvad vi kan forvente af stjernebraget Met Gala i nat

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Vogue (@voguemagazine) den

I nat danner Metropolitan Museum of Art rammen om en af årets største modebegivenheder, når stjernerne mødes til Meta Gala, der officielt fejrer åbningen af årets modeudstilling på museets Costume Institute-afdeling. Udstillingens tema er ‘Camp: Notes on Fashion’, og det er altså det, som gæsternes outfits også skal fortolke.

Og hvad betyder camp så i modesammenhænge? Det fortolkes ofte som kitsch eller en forkærlighed for alt, hvad der hurtigt kan ses som grimt. Og modens hang til 90’er-stilen har allerede bragt en del af den æstetik frem i søgelyset. Meget af Demna Gvasalias stil hos Balenciaga og Vetements falder inden for de rammer, ligesom Alessandro Micheles Gucci-vision omfavner alt kitsch.

I går fik vi mange eksempler på, hvordan årets tema kan fortolkes, da den Vogue-affilierede Sally Singer afholdt en pre-Met Gala-fest. Der var masser af farver, tyl, højt hår og bare en generelt stemning af anything goes. 

Modellen Paloma Elsesser

Det kan også blive temaets store udfordring, at det bare bliver en fjollet bad taste-udklædningsfest – hvis det altså gør noget. Men med Alessandro Michele og Lady Gaga som co-hosts burde der være lagt i ovnen til, at gæsterne sætter modebarren højt og måske endda bruger temaet til andet end gak og løjer.

Se flere billeder fra pre-festen hos Vogue.

Læs også: Den røde løber var en rodet affære til Billboard Music Awards – men så var der Diplo

Alton Mason, Tracee Ellis Ross og Luka Sabbat til festen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af