De bedste outfits var ikke på den røde løber, men på scenen til BET Awards

Rihanna og Cardi B undgik den røde løber og sørgede for, at to af de bedste looks ved søndag nats BET Awards var på scenen. Lil Nas X imponerede begge steder.
De bedste outfits var ikke på den røde løber, men på scenen til BET Awards
Nas X på scenen til BET Awards. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)
(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Rihanna

Hun kom ‘bare’ for at uddele en pris, men gjorde selvfølgelig en bemærkelsesværdig entré i et fuldt lædersæt, der må forventes at være fra hendes nystartede luksusmærke Fenty. I hvert fald har blazeren med bæltetasken om livet været blandt de første looks fra brandet, dog ikke i den læderversion, som Rihanna bar med overlegen stil tilsat stramme læderbukser, der gik ned over stilletterne.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Cardi B

Det kan godt være, at hun ikke lige gad den røde løber, men hun optrådte og vandt priser, selvfølgelig i forskellige outfits. Her er det en specialdesignet kjole fra Nicolas Jebran, der også har designet for Beyoncé, som sætter trumf på, da Cardi vandt prisen for årets album. Fra det vilde broderede håndværk til statement-skuldrene og den limegrønne farve var det et passende power-move til lejligheden.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Mary J. Blige

Mary J. var tilbage og så benhård ud i hvidt og glimtende ædelsten. Fra hotpants og top til de knælangestøvler og den pelsbesatte frakke var hun en diva på sin helt egen måde.

(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Lil Nas X

Det er et vildt ridt, han er på, og det fortsatte til BET Awards med en stærk optræden – og to outfits der var med til at understrege, at Lil Nas X har gjort countryudtrykket til sit eget. Det stod især på den røde (eller ja, den var blå) løber, da han tilsatte hvid cowboyhat og -støvler til sit turkisjakkesæt, der havde en stumpet blazer og indsat mønstret stof i revers og ned langs benene – og bar mave selvfølgelig. Hvis du ikke var klar over, at country-looket er tilbage og sagtens kan gøres på en moderne måde, så slog Lil Nas X det i hvert fald fast for dig.

Nas X. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)
Offset, Takeoff og Quavo. (Foto: Aaron J. Thornton/Getty Images )

Migos

I min bog er det lidt hit’n’miss for Migos, der ofte har svært ved at begrænse sig. Det lykkedes de dog med til BET – både på den røde løber og på scenen. Især de monokrome pastelfarvede jakkesæt med tilhørende og matchende seletøj klædte dem og stjal også opmærksomheden – for en gangs skyld – fra al deres ice.

Takeoff, Mustard og Quavo på scenen til BET Awards. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Da de optråde med DJ Mustard var de endnu mere gennemførte og nedtonede, da alle fire indtog scenen i matchende outfits.

(Foto: Liliane Lathan/Getty Images)

H.E.R.

Hun har efterhånden slået sit navn fast – selvfølgelig musikalsk, men også stilistisk. I nat var det især hendes andet outfit, som hun bar på scenen og efter showet, der ramte os, da det både spillede på noget gennemsigtighed og lak, men stadig havde gaden med i cargobukserne. Det var feminint, sexet, men samtidig også ret hårdt.

(Foto: Liliane Lathan/Getty Images)

Ella Mai

Det Versace-outfit siger næsten alt selv. Du har nok fanget, at både neonfarver og oversize blazere er en ting, så hvorfor ikke bare gå all in på begge dele? Med højtaljede bukser, en matchende stram bluse og vådt hår-looket var Ella Mai en af vores absolutte favoritter til BET Awards.

(Foto: Aaron J. Thornton/Getty Images )

Teyana Taylor

Hun har altid slået os, som en man ikke fucker med. Og den følelse er kun blevet forstærket efter det her outfit. En blazer har en vis business-vibe, og når man så tilsætter lakstøvle-bukser og en kort nederdel, så skriger man næsten no bullshit. Og Teyana Taylor kan i den grad bære looket.

(Foto: Aaron J. Thornton/Getty Images )

Tyga

Det militaristiske popper stadig op i herremoden med stropper, veste, chestrigs og seler. På Tyga var det især vesten med de tekniske detaljer og store lommer, der gav de vibes, men den monokrome farvekoordinering holder det væk fra slagmarken og tager det ind i hverdagen.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Lizzo

Man kan altid regne med noget ekstravagant fra Lizzo. Til hendes BET-optræden agerede hun brud i en kjole, der var helt kort foran og lang bag, som vi faktisk har set flere bud på i år på diverse røde løbere. Det er også et befriende afslappet take på et ellers formelt look – og det blev selvfølgelig understreget af Lizzo store smil og solbriller.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Nomzamo Mbatha

Den sydafrikanske skuespiller var måske ikke en af aftenens mest kendte ansigter, men hun pådrog sig fortjent opmærksomhed med denne flotte kjole, der lykkedes med næsten bare at være et tæppe med to påsyede skulderstropper. Volumen skabte et både interessant og flot fald i kjolen, mens de hæklede blomster bare enkle og naive. Det er tanzanianske-sydafrikanske brand Loin Cloth & Ashes, der står bag designet.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Yara Shahidi

Skuespilleren gav et forfriskende bud på, hvordan et outfit kan se ud på den røde løber. Det så næsten ud, som om hun havde valgt at droppe sin oprindelige glimmerkjole til fordel for en behagelig, hvid strik. Men der opstod noget fint i mødet mellem det afslappede og mere festlige, som Shahidi bar godt.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Ciara

Ciara gik som en af de få all-in på den der røde løber-kjole. Selvfølgelig var den kort og vovet, men med et lille slæb langs siden og de markante skuldre, så brugte hun i hvert fald aftenen til at få lidt mode-cred. Det var i øvrigt Jean Paul Galtier, der stod bag designet.

(Foto: Liliane Lathan/Getty Images)

DaniLeigh

Vi slutter i den anden ende af spektret, for DaniLeigh valgte at møde op i noget af det mest underspillede, vi længe har set på en rød løber. Hun var nærmest på vej til en pyjamasparty eller måske på vej hjem fra fitnesscentret. Lige meget hvad så var det et forfriskende indslag – og hvorfor ikke tage sin yndlings Nike x Martine Rose Monarch IV-sneakers på og køre lidt oversize og afslappet på resten?

Læs også: Syv stiltips vi tager med fra vores street style til Distortion

Læs også: Cardi B er i topform til Roskilde – se bare hendes optræden til BET Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af