Travis Scott-sneaker-drop skabte kaos i København

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I lørdags landede Travis Scotts seneste Nike-samarbejde, da skatebutikker som Sidewalk og Streetmachine i København satte Cactus Jack x Nike SB Dunk Low til salg i bandana-looket.

Skoen har været ventet længe, og Scott er efterhånden en så stor spiller, at hans collabs bliver revet væk. I København opstod der regulært kaos på Vesterbro, da Sidewalk Skateshop tog et godt gammeldags fysisk raffle i brug for at fordele skoene blandt de mange interesserede.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vil sige, at folk skulle møde op for at skrive deres navn i puljen, hvorefter der så blev trukket lod. Og folk fyldte godt op i landskabet på Istedgade på Vesterbro, især da de heldige vindere blev råbt op.

Der ligger stadig en enkelt video på butikkens Insta Story, hvor man får en tydelig fornemmelse af de mange håbefulde, som troppede op.

Hos Streetmachine gik de mere traditionelt til værks med et online-raffle, som de fleste butikker gør i dag, netop for at undgå de store menneskemængder.

Ifølge rygterne så lander Travis Scotts næste Nike-samarbejde i løbet af marts, hvor det skulle være hans bud på Air Max 270 React, der skal følge op på hypen. Men så bliver det altså ikke skatebutikkerne, som får lov til at sælge den.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af