The Blueskins

Hvis genren garagebluessyrepunkrock’n’roll ikke fandtes før, så gør den det i hvert tilfælde nu – det er nemlig lige netop det, The Blueskins spiller.

De fire gutter kommer fra denne lille landsby Gawthorpe vest for Wakefield i Yorkshire i England, hvor de også spillede deres første gigs på lokale pubber og indspillede deres første ep. Det skulle efter sigende være denne ep, der havnede hos de rette folk hos Domino og skaffede dem kontrakt med selskabet. Men det må nok mest have været deres energi og attitude, selskabet faldt for, fremfor deres musikalske genialiteter.

Godt nok er der fuld skid på næsten hele vejen fra start til slut, men desværre er de fleste af numrene for simple og uinteressante til rigtigt at fange. Enkelte numre som f.eks. ‘Ellie Meadows’ og ‘My Love is Law’ skiller sig dog lidt ud fra den skabelon, som ellers størstedelen af de meget tilbageskuende numre er skåret efter.

Slutnummeret ‘Magpie Blues’ er også ganske OK, men efter at have lyttet til den foregående række af ræsende bluesede retrorock er det svært at mobilisere den helt store entusiasme. Retrorockbølgen må da iøvrigt snart være ved at flade så meget ud, at der ikke rides på den mere…

The Blueskins. 'Word of Mouth'. Album. Domino.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af